Kombic, versatilitat lumínica i alt confort visual sota un disseny compacte | LAMP
Notícies

Kombic, versatilitat lumínica i alt confort visual sota un disseny compacte

4 Mar 2020

Kombic, la gamma de downlights d'il·luminació general de Lamp més completa, presenta com a novetat dues noves famílies Kombic 100 i Kombic 150, que sota un disseny compacte i miniaturitzat ofereix múltiples possibilitats d'aplicació.

Mínimes dimensions, màximes aplicacions

Kombic 100 i 150 es presenten en format de downlight encastat i superfície o suspès, oferint les màximes prestacions lumíniques amb unes dimensions molt reduïdes, a més d'oferir una solució amb IP55 en ambients on es requereixi aquest índex de protecció.

Versatilitat lumínica

Els models Kombic Opal, són una opció idònia per a aplicacions que requereixen una bona uniformitat lumínica i una gran eficiència (>100 lm/W).

Per altra banda, els models Kombic Optic proporcionen un alt nivell de confort visual oferint valors de UGR menors de 19 i fins i tot menors a 17 en els models Ultra Confort amb reflector negre.

Dissenyat en base a les necessitats biològiques de l'ésser humà

Sota el prisma de les solucions basades en el concepte d'il·luminació integradora que té en compte els efectes visuals i no visuals de la llum en l'ésser humà, els models de Kombic permeten incorporar diferents tecnologies com: Blanc dinàmic (CRI 90), LED Wellbeing i tecnologia Multiespectral, per a una òptima resposta circadiària.

A més de les opcions més estàndard de control, també ofereix la possibilitat de ser controlat amb protocol Bluetooth LE, incorporant solucions de connectivitat i control remot.

Kombic està dissenyat perquè el producte al final de la seva vida útil sigui totalment separable i reciclable.

A més de totes les opcions estàndard, a Lamp desenvolupem les adaptacions necessàries per complir amb els requeriments del projecte, ja siguin adaptacions formals, lumíniques o tecnològiques. Pregunta'ns sobre el nostre servei de co-creació per a tenir més informació.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi