Working 2019
Notícies

Lamp llança el seu nou Working i la seva tarifa 2019

4 Feb 2019

La nova Tarifa de Preus i el nou Working 2019 de Lamp entraran en vigor el pròxim 15 de febrer. La nova tarifa recull 4.051 referències.

Aquest any, presentem un nou capítol sobre el blanc dinàmic i connectivitat, i algunes famílies de producte noves entre les quals ens agradaria destacar les següents:

- Tota la família Hance, amb els seus downlights, els seus projectors i la seva versió miniaturitzada per a solucions d'accentuació per a retail i hospitality;

- El nostre nou Ocult downlight i Ocult system, molt enfocat a donar solucions per a aplicacions hospitality;

- Lup, un nou downlight i aplic de llum directa asimètrica i llum directa-indirecta per a aplicacions exteriors;

- Fil 45 i Fil 35, un dels nostres clàssics en les seves versions miniaturitzades.

A més, hem agregat nova informació sobre personalitzacions de producte i una nova forma de configurar les referències, entre d'altres novetats.

D'altra banda, aquest any hem continuat amb el concepte de Working en el qual el seu disseny és fonamental. Presentem cada família de productes amb una introducció en tres parts: "estimar, entendre i decidir" on es troba tota la informació tècnica i fotos del producte. A més, també s'hi troben totes les fotometries, exemples d'obres per a cada producte, alguns projectes custom-made, etc.

Finalment, destacar també l'apartat de Highlights per segment que pretén potenciar l'enfocament a la solució del projecte segons es vulgui ressaltar uns aspectes o uns altres. Els segments que destaquem són General Lighting, Retail, Hospitality i Architectural Outdoor.

Esperem que el nostre catàleg de treball pugui ser un any més una bona eina i fàcil d'usar, i ens brindi un any ple d'èxits!

Es pot sol·licitar la nova tarifa de preus contactant amb un tècnic comercial, a través de la secció de contacte de la nostra web o mitjançant l'enviament d'una sol·licitud a [email protected].

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi