IEDLuce 2019
Notícies

IEDLuce 2019. Narrativa de la Llum

24 Gen 2019

Un any més l'equip de Lamp estarem al IEDLuce, l'esdeveniment que reuneix fabricants, professionals i estudiants del sector de la il·luminació.


Aquesta cita anual organitzada per IED Master, APDI i AAI, se celebrarà el dijous 7 de febrer i girarà entorn de la narrativa de la llum. Un esdeveniment gratuït en el qual es pretén fer evident la importància de la llum i el seu poder per explicar històries, atorgant en aquesta edició un paper principal a l'encreuament entre la poesia i la llum que permeten les noves tecnologies. Les fronteres entre les diverses tipologies d'il·luminació es fan cada vegada menys nítides i aquesta disciplina cobra cada vegada més importància.

Durant la jornada es podrà gaudir d'un cicle de presentacions en el qual, un any més, també participarem. D'altra banda, en aquesta ocasió els convidats especials seran Ben Busche, Light Collective i l’estudi ReVR, que tancaran aquesta jornada en la qual també es podran visitar, com cada any, els diferents expositors de grans empreses de la il·luminació i associacions del sector.

Si voleu més informació podeu fer click aquí.

Ens veiem allà! ;)

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi