Workshop Il·luminació Dinàmica
Notícies

El primer workshop d'Il·luminació Dinàmica de Lamp arriba a Colòmbia

2 Mai 2019

S'explicaran les claus per a entendre què és i com funcionen els blancs dinàmics o la connectivitat.

En aquest workshop, així com en els que vindran més endavant, es pretén descobrir com la il·luminació dóna resposta a les noves necessitats que plantegen l'evolució i humanització dels espais arquitectònics.

És per això que, més enllà d'un bloc teòric sobre il·luminació dinàmica en el qual s'explicaran les claus per a entendre què és i com funcionen els blancs dinàmics o la connectivitat, també hi haurà uns blocs pràctics per a poder materialitzar, viure i entendre els conceptes explicats anteriorment.

En aquesta edició del workshop a Colòmbia, comptarem amb la col·laboració de María del Pilar Toro-Ortiz, Lighting Manager LATAM a Wework, i altres experts en il·luminació dinàmica i disseny espectral de la llum.

María del Pilar Toro-Ortiz, formalment arquitecte, té més de 15 anys d'experiència en el disseny d'il·luminació, havent cursat estudis a la Catholic University of America i a la Parsons School of Design. Nascuda a Puerto Rico de mare espanyola, va viure i va treballar en el món de la il·luminació als Estats Units durant deu anys. Actualment resideix a la Ciutat de Mèxic des del 2010 i exerceix com a Lighting Manager liderant la regió de Llatinoamèrica per Wework.

La jornada del 9 de maig conclourà amb un còctel pensat per al networking i per a poder acabar de comentar les conclusions del workshop d'una manera més informal.



*l'assistència a aquest Workshop requereix inscripció prèvia: [email protected] (Aforament limitat)

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi