Experience Brands | LAMP
Notícies

El Grup Nordeon canvia el seu nom a Experience Brands

11 Gen 2021

El Grup Nordeon anuncia oficialment el canvi de nom a EXPERIENCE BRANDS coincidint amb el començament del nou any. El canvi de marca arriba després de diversos canvis significatius dins del nostre conglomerat de ràpid creixement per a reflectir millor l'estratègia i la mentalitat progressista de les seves companyies amb operació individual, que inclouen a Hess, Griven, Nordeon Lighting Solutions, Lamp Worktitude for Light, Schmitz-Wila i Wila UK. Aquest canvi suposa la culminació de nombroses iniciatives desenvolupades durant el 2020 per a transformar el grup en una organització més dinàmica reforçant la seva orientació al client.

Chris Stockton, director general de Experience Brands, va assenyalar: "Ens esforcem per millorar les experiències dels nostres clients en la utilització de la il·luminació, per la qual cosa ens decidim per un nom que posa en primer pla el nostre objectiu fonamental". El canvi de nom no restarà importància a cada marca individual dins del grup, les quals tenen una tradició històrica d'innovació i grans solucions lumíniques. Continuarem ampliant la cartera de productes dins de cada marca, en particular entorn de la seva competència principal, centrant-nos en el disseny i la personalització. Encara que avui dia el nostre negoci és la il·luminació, amb la velocitat a la qual avança la tecnologia, és crucial que ampliem la nostra base com a suport de desenvolupament a totes les àrees que s'estan convertint en adjacents a la il·luminació, com els controls, l'analítica, la seguretat, el vídeo i les comunicacions. Experience Brands es compromet a ajudar els nostres clients a centrar-se en les necessitats del present de manera que permeti satisfer les seves necessitats futures, sempre mantenint un enfoc sostenible. EXPERIMENTEM aquest futur junts".

SOBRE EXPERIENCE BRANDS

Experience Brands és un conglomerat mundial d'il·luminació de ràpid creixement format per infraestructures de producció i innovació àgils de grandària mitjana que treballen molt estretament amb els seus mercats específics. L'objectiu del grup és combinar l'experiència, la capacitat i les aptituds de les empreses individuals per a aconseguir el màxim servei i rendiment per al client. Experience Brands compta amb una àmplia cartera d'empreses d'il·luminació líders per a satisfer les necessitats del mercat. Les marques i empreses sota el paraigua de Experience Brands es beneficien d'una xarxa de distribució mundial, àmplies instal·lacions de producció i infraestructura compartides.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Wes Lane - Director de Màrqueting
Experience Brands USA
[email protected]

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi