Així serà l'stand de Lamp a L+B 2020, véns a veure'ns? | LAMP
Notícies

Així serà l'stand de Lamp a L+B 2020, véns a veure'ns?

12 Feb 2020

Un any més, ens trobem a les portes d'una nova edició de Light+Building. Aquesta vegada ocuparem un espai que no et deixarà indiferent, vols conèixer-lo? Te l’expliquem.

La gran novetat sobre l'stand de Lamp d'enguany és que tenim una nova ubicació just al costat de la que vam ocupar l'últim any: Hall 3.1 Stand D70; una illa sencera que compartirem amb els nostres col·legues de Nordeon Group: Schmitz | Wila.

Al visitant que vingui a veure'ns li explicarem les nostres novetats a partir de tres grans eixos que podran conèixer-se en les diferents zones del nostre stand:

#WorktitudeForWellbeing – on parlarem de l'impacte que la llum pot tenir en les persones a través de diferents tecnologies com el LED WELLBEING o la LLUM MULTIESPECTRAL.

En col·laboració amb LEDMOTIVE, explicarem i donarem l'oportunitat d'experimentar amb la il·luminació multiespectral, una tecnologia que trenca amb el paradigma de la il·luminació tradicional. Dissenyarem el nostre propi espectre lumínic mitjançant la personalització de totes les variables que defineixen l'espectre (no només CCT i intensitat).

D'altra banda, mostrarem diferents solucions lumíniques per als nous conceptes d'espais de treball. Gràcies a l'anàlisi de les necessitats dels usuaris, hem plantejat dues tipologies d'espais de treball:

  1. L'espai per a nòmades, molt vinculat al concepte de “domesticació” i “hospitalitizació” dels espais de treball en el qual s'adopta un llenguatge domèstic mantenint els requisits tècnics de la il·luminació arquitectònica.
    Espais pensats per a atreure el talent que requereixen una il·luminació centrada en el confort i el benestar, generant un ambient acollidor i promovent entorns sostenibles, sense oblidar els aspectes tècnics i un bon control de la il·luminació. Stormbell 80 i Stormbell 80 System és la nostra solució per a aquests espais.
  1. L'espai per a residents, que fomenti la col·laboració i la creativitat, és un espai que permet personalitzar les opcions ambientals segons la preferència de l'usuari i les necessitats de la tasca a exercir, on la il·luminació és un element tan dinàmic com les necessitats dels usuaris.
    La nostra lluminària clàssica Lamptub, es reinventa en Lamptub 60, que en combinació amb Hance Lens, es converteixen en una solució lumínica que permet adaptar-se als canvis que l'espai i els usuaris requereixin.

#WorktitudeForLife – a la zona d'il·luminació exterior mostrarem el sistema Duit, que afronta la il·luminació exterior sota el concepte living centric light, minimitzant l'impacte mediambiental, tant des d'un punt de vista lumínic com de la materialitat i la concepció del seu disseny. Suposa una solució amb un enfoc holístic de la il·luminació que cobreix necessitats lumíniques arquitectòniques, d'entorn i de recorreguts.

Vinculat a aquest concepte de #WorktitudeForLife també podreu conèixer l'estudi de l'aplicació de nous materials sostenibles i reciclables que estem desenvolupant des de Lamp.

#WorktitudeForInnovation – Hauràs de venir a visitar el Spectral Room per viure una experiència interactiva amb la llum espectral. No t’expliquem més… atreveix-te a provar-ho!

Esperem haver-te encuriosit per a que vinguis conèixer totes aquestes novetats i veure’ns aviat a Frankfurt. Ah, i recorda!, aquest any al Hall 3.1 Stand D70.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi