Una vegada més amb el EILD; ens veiem allà? | LAMP
Notícies

Una vegada més amb el EILD; ens veiem allà?

15 Set 2016 12:00:00

Els propers dies 21, 22, 23 i 24 de setembre se celebrarà la IV edició del Encuentro Iberoamericano de Lighting Design (EILD), i com no podia ser d'una altra manera, no ens ho perdem!

Després de les edicions de 2010 a Valparaíso (Xile), de 2012 a Querétaro (Mèxic) i de 2014 a Medellín (Colòmbia), aquest 2016 ens trobarem a Ouro Preto (Brasil), bressol de l'art barroc i primera ciutat brasilera declarada patrimoni de la humanitat el 1980 per la UNESCO.

La trobada d'aquest any se centrarà en explorar noves formes de comunicació i integració per abordar el futur de la il·luminació i comptarà, una vegada més, amb els millors professionals iberoamericans i internacionals del sector.

A Lamp Lighting ja tenim ganes de participar de les activitats, conferències, esdeveniments socials amb els nostres amics i companys,... i tenim moltes ganes de veure-us a l'Espai d'Interacció on tindrem l'oportunitat de xerrar tranquil·lament, explicar-vos les nostres últimes novetats, mostrar-vos el nostre producte Trace d'una forma molt especial, etc.

Per a més informació, consulta la web oficial.

No t'ho perdis! Segur que serà tot un èxit! Ens veiem a Brasil ;)

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi