Bazz, uniformitat lumínica | LAMP
Notícies

Bazz, uniformitat lumínica

15 Set 2016 00:00:00

Bazz neix de la necessitat de proporcionar uniformitat lumínica i facilitat d'instal·lació en exterior. És una família que ha de complementar i millorar un espai que estava resolent la família Bauline, tecnificant-ho encara més i aportant solucions concretes pel lighting designer.

En tots els productes d'exterior, un dels punts clau és que sigui fiable, que sigui molt fàcil d'instal·lar i sense manipulacions internes que puguin alterar el bon funcionament del producte. I Bazz ho millora afegint la funcionalitat que totes les connexions queden amagades en un buit que té la tapa. A més, aquesta tapa permet que sigui fàcil d'instal·lar a superfície, fins i tot permet orientar-la cap a on es vulgui.

Bazz també potencia el concepte de venda per metres dels seus germans Fil en LED, i el concepte lumínic es va pensar mitjançant reflectors que permetessin realitzar un bany de paret i una il·luminació general, tan intensiva com difusa. Els marcs d'acer inoxidable s'han dissenyat perquè es redueixi l'espai entre lluminàries al mínim, proporcionant una uniformitat i eficàcia a parts iguals.

Design by Lamp Lighting

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi