Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

Seti, més que una escultura

Més que una balisa d'exterior, Seti és un sistema d'il·luminació que es desenvolupa verticalment amb l'objectiu de cobrir diversos formats i diferents formes d'il·luminar.

Aquest sistema està conceptualitzat com un perfil d'extrusió al qual li podem inserir diferents fonts de llum, focal, ambiental, o de pura senyalització, generant infinitat de possibilitats.

Seti es beneficia de tot el know-how que tenim sobre estructures, i ho apliquem a la tipologia de les balises. Amb tres tipologies de llum, permet senyalitzar de diferents formes: mitjançant una il·luminació difusa i d'alt confort, amb una llum indirecta que senyalitza el camí, o bé mitjançant un petit pilot de color que ens guia.

El concepte mecànic és causant del gran ventall de possibilitats que ofereix. Es tracta de mòduls lumínics independents en els quals els elements elèctrics ja estan protegits contra les inclemències, i es poden instal·lar tant en la part frontal, com en la posterior, i en alguns casos en ambdues.

Design by Estudi Antoni Arola

Vídeo