Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

DOT, aconsegueix il·luminació general i d'accent

La principal característica del DOT és que permet il·luminació general i d'accent en una mateixa lluminària gràcies al seu projector afegit.

DOT és una estructura fabricada en extrusió d'alumini lacat blanc mate o anoditzat. Tots els models estan disponibles en versió suspesa, en longituds de 1m o 2m, permetent la seva instal·lació en llargues línies contínues de llum. Aquesta lluminària disposa d'equip incorporat, mòdul LED MID-POWER i refrigeració passiva. Disposa de dos tipus de control de la il·luminació: difusor opal de policarbonat, i models amb luminància controlada; amb temperatura de color blanc càlid. Els models opals són ideals per a línies contínues de llum sense zones fosques perquè el seu mòdul LED va d'una punta a una altra de la lluminària. Els models tècnics proporcionen un UGR<19, gràcies a la seva òptica de policarbonat metal·litzat brillant que emula un reflector parabòlic. Els models amb difusor opal consten de fluxos lluminosos de sortida de 1023, 2109 i 4218 lm mentre que els de luminància controlada consten 1646, 2742 i 5484 lm.

El seu projector té 2 potències de 850 o 1680 lm, i va equipat amb un mòdul LED COB directe a xarxa pel que no necessita driver.

El seu cridaner disseny minimalista, proporcions estilitzades, reduït grandària i rendiment tècnic aporten a DOT una gran versatilitat per a instal·lacions en oficines, hotels, tendes, restaurants, zones de pas, etc., realçant l'espai en el qual és instal·lat.

Amb Lamp Lighting, l'alta tecnologia i qualitat LED (5 anys de garantia) estan al servei dels professionals més exigents.

Design by Lagranja Design & Lamp Lighting