DOT, aconsegueix il·luminació general i d'accent | LAMP
Notícies

DOT, aconsegueix il·luminació general i d'accent

17 Abr 2015 00:00:00

LAMP llança la nova estructura d'interior DOT. El seu principal característica és que permet il·luminació general i d'accent en una mateixa lluminària a causa del seu projector afegit.

DOT és una estructura fabricada en extrusió d'alumini lacat blanc mate o anoditzat. Tots els models estan disponibles en versió suspesa, en longituds de 1m o 2m, permetent la seva instal·lació en llargues línies contínues de llum. Aquesta lluminària disposa d'equip incorporat, mòdul LED MID-POWER i refrigeració passiva. Disposa de dos tipus de control de la il·luminació: difusor opal de policarbonat, i models amb luminància controlada; amb temperatura de color blanc càlid. Els models opals són ideals per a línies contínues de llum sense zones fosques perquè el seu mòdul LED va d'una punta a una altra de la lluminària. Els models tècnics proporcionen un UGR<19, gràcies a la seva òptica de policarbonat metal·litzat brillant que emula un reflector parabòlic. Els models amb difusor opal consten de fluxos lluminosos de sortida de 1023, 2109 i 4218 lm mentre que els de luminància controlada consten 1646, 2742 i 5484 lm.

El seu projector té 2 potències de 850 o 1680 lm, i va equipat amb un mòdul LED COB directe a xarxa pel que no necessita driver.

El seu cridaner disseny minimalista, proporcions estilitzades, reduït grandària i rendiment tècnic aporten a DOT una gran versatilitat per a instal·lacions en oficines, hotels, tendes, restaurants, zones de pas, etc., realçant l'espai en el qual és instal·lat.

Amb Lamp Lighting, l'alta tecnologia i qualitat LED (5 anys de garantia) estan al servei dels professionals més exigents.

Design by Lagranja Design & Lamp Lighting

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi