Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Liceu Francès

Liceo francés

Arquitecte: b720 Fermín Vázquez Arquitectos

Lamp Solution: Fil +, Fil Med, Mun, Mini Flut

Liceu Francès

Barcelona,Espanya

El principal objectiu en aquest projecte va ser la integració de les lluminàries en l'espai. Si bé es van instal·lar unes estructures bastant comunes en aquest tipus de projectes, el Liceu Francès va requerir que aquestes estructures tinguessin mesures especials i combinessin la instal·lació suspesa amb la instal·lació trimless (encastada a sostre sense marc) per a salvar diferents altures de sostre i que formalment es conservés una única línia de llum contínua.

A més, les lluminàries que es van instal·lar estan totalment exemptes de risc fotobiològic, és a dir, que compleixen amb els màxims requeriments de seguretat quant a la cura de la salut de les persones segons determina la norma EN 62471. Per tant, es pot mirar indefinidament a la font lluminosa d'aquestes lluminàries; a diferència d'altres casos en els quals els Leds contenen una alta emissió de llum blava en l'espectre (Blue Light Hazard) que fa que mirar de manera prolongada a una font lluminosa intensa provoqui danys irreversibles a la retina.

L'aplicació d'aquest tipus de productes, els exempts de risc fotobiològic, és summament important en determinades aplicacions, on els usuaris estan molt temps exposats a la il·luminació artificial o en espais on els usuaris principals posseeixen una alta sensibilitat a la llum, com és el cas de les aules de col·legis.

Aplicacions lumíniques

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi