Gecina 30 Rue Guersant | Projectes d'Il·luminació | LAMP

Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Gecina 30 Rue Guersant

Lamp-guersant-fil led-1
Lamp-guersant-fil led rec-2

Gecina 30 Rue Guersant

París,França
Co-creació

Arquitecte: Lobjoy Bouvier Boisseau

Promotor: Gecina

Constructor: ERI

Enginyeria: SF2I

Lamp Solutions: Fil LED, Fil LED Rec, Moody, Fine LED Strip, Mini Kombic, Bazz Rec

Any: 2018

Fotografía: Baptiste Lobjoy / Lobjoy & Delcroix

Aplicacions lumíniques

Descripció

Les oficines Gecina requerien, en primer lloc, modularitat dels espais, és a dir, en funció dels usuaris i les activitats de cada planta, l'espai havia d'oferir un grau de flexibilitat màxima, oferint la possibilitat de modificar les compartimentacions entre espais emmotllant-se i evolucionant segons les necessitats dels seus usuaris.

A més, per a millorar la comoditat i l'experiència d'aquests, també es requeria regular les lluminàries de manera automàtica, alhora que poguessin ser controlades per control remot. Finalment, hi havia una gran exigència des del punt de vista de l'eficiència energètica ja que l'edifici seria certificat BREEAM i HQE Excellente.

Per a complir amb totes les exigències del projecte, a Lamp vam adaptar la nostra lluminària de superfície Fil LED per a millorar els rendiments accelerant el canvi a una nova generació de LEDs. D'altra banda, vam adaptar la longitud d'aquestes estructures per a facilitar la instal·lació i integrar-les als marcs dissenyats en el projecte arquitectònic. Finalment, vam integrar sensors de lluminositat i presència per a aconseguir una il·luminació més òptima i un millor aprofitament de les estratègies d'incorporació d'il·luminació natural.

En els casos en els quals no es requeria sensor, es va col·locar una tapa d'alumini per a mantenir l'estètica de l'espai però que permetés col·locar un sensor en un futur si fos necessari.

A part d'oferir un producte personalitzat per a complir amb els requeriments de modularitat, estètics i d'instal·lació, des de Lamp també es va fer una anàlisi que va permetre la segmentació de diferents nivells d'alimentació de corrent del LED per a adaptar-nos als fluxos i potències que requeria el projecte per a obtenir les certificacions esmentades anteriorment.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi