Edifici Manuel de Falla 7 | Projectes d'Il·luminació | LAMP

Edifici Manuel de Falla 7

Edificio Manuel de Falla 7

Edifici Manuel de Falla 7

Madrid,Espanya
Co-creació

Arquitecte: Gabriel Allende Gil de Biedma, allende arquitectos

Project Management: HOMUproject

Enginyers consultors: Ingeniería Valladares

Constructora: Acciona Infraestructuras

Lamp Solution: Plat, Fil + i Bazz

Any: 2014-16

Descripció

Les oficines Manuel de Falla 7 no passen desapercebudes. La seva façana de 91 metres i el disseny de baixa altura s'integren perfectament amb l'entorn. Alhora, l'edifici ofereix un accés fàcilment identificable per als treballadors i visitants.

Des de Lamp vam col·laborar en aquest projecte d'arquitectura sostenible amb l'adaptació dels nostres models PLATFIL + i BAZZ.

El repte més destacable en la reestructuració d'aquest edifici d'oficines i seus aparcaments va ser complir amb uns nivells lumínics respectuosos amb el medi ambient, segons el certificat LEED CS Gold.

Un altre mèrit destacable en aquesta obra va ser la fabricació a mida dels fanals Summum que il·luminen el pas exterior de l'edifici creant un entorn amigable, en el qual gaudir de la visió dels patis i zones enjardinades.

La llum és ara un element sofisticat, eficient i d'avantguarda, en línia amb l'espai de treball, en aquest edifici d'oficines al qual el Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid va concedir el Premi COAM 2017 per “abordar d'una manera molt encertada la reestructuració de l'edificació existent de finals dels anys seixanta destinada a ús administratiu”.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi