Corporatiu Zenith | Projectes d'Il·luminació | LAMP

Corporatiu Zenith

Corporativo Zenith-maui deco-1
Corporativo Zenith-train-kombic-2

Corporatiu Zenith

Ciutat de Mèxic,Mèxic

Arquitecte: Rima Arquitectura

Lighting Designer: Rima Arquitectura

Constructor: Rima Arquitectura

Lamp Solutions: Kombic Sup, Fil + , Moody, Train, Maui Deco, Fine LED Strip

Any: 2019

Fotografia: Frank Lynen

Aplicacions lumíniques

Descripció

Zenith és una empresa que desenvolupa conceptes de negocis i inversions. Per a les seves noves oficines a Ciutat de Mèxic, Rima Arquitectura ha dissenyat un espai d'oficines amb sala de juntes i un “war room” (o espai de treball en equip per als directors).

Des de Lamp hem participat en aquest projecte amb varis dels nostres productes: Kombic de superfície, Fil +, Moody, Train, Maui Deco, Fine LED strip i Duet. Tots ells estan instal·lats en els espais citats anteriorment (àrees de treball, sala de juntes i “war room”) i en la recepció i zones de pas.

Aquestes oficines es caracteritzen per tenir espais oberts i dinàmics. L'organització espacial s'ha fet prioritzant i optimitzant l'ús de la il·luminació natural, de manera que els espais d'alta ocupació com són l'àrea de treball, la sala de juntes i el “war room” se situen al llarg de la façana de vidre, podent aprofitar així la llum natural i les vistes al Bosque de Chapultepec i la neuràlgica via del Paseo de la Reforma.

La il·luminació artificial en aquests espais suposa un complement a aquesta llum natural, per a aconseguir desenvolupar les tasques i treballs amb les màximes garanties de confort per als usuaris. S'han seleccionat lluminàries l'estètica de les quals permeten la màxima integració en l'espai, cedint el protagonisme a les vistes de l'entorn i a l'arquitectura interior de l'espai. Per a il·luminar els llocs de treball el s’utilitza una lluminària lineal, el model Fil + opal suspès que es complementen amb una lluminària cilíndrica en les zones de pas, Kombic Surface. La sala de juntes compta també amb la lluminària Train, que aporta una il·luminació molt suau i confortable, ja que compta amb un reflector que emet la llum de forma indirecta mantenint oculta la font de llum en qualsevol angle de visió.

En tots els casos les lluminàries compten amb una geometria molt neta que encaixa en l'espai, i han estat instal·lades suspeses per salvar els desnivells de les diferents instal·lacions “vistes” que conformen l'espai.

La recepció és l'únic espai situat en una zona sense vistes exteriors ni llum natural. El seu disseny es basa en uns volums geomètrics de gran rotunditat i dinamisme fets de fusta; es tracta d'un espai molt representatiu dins de les oficines. Aquests volums queden realçats gràcies al joc de llums i ombres que aporta la lluminària fine LED strip, completament integrada al mur de fusta. Per a la il·luminació principal d'aquest espai es va utilitzar la lluminària Maui Deco, el disseny de la qual complementava a la perfecció el caràcter d'aquest espai que reflecteix el dinamisme de la pròpia companyia.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi