Club DIR Diagonal | Projectes d'Il·luminació | LAMP

Club DIR Diagonal

Club DIR Diagonal

Club DIR Diagonal

Barcelona,Espanya

Arquitectes: Equip creatiu DIR

Estudi d'arquitectura: Equip creatiu DIR

Enginyeria: Equip creatiu DIR

Il·luminació: LAMP

Lighting Solution: PROA

 

Descripció

El club de fitness DIR Diagonal de Barcelona ha il·luminat les seves instal·lacions ab una lluminària que s'integra en el seu entorn natural i que és altament resistent a les condicions d'humitat i intempèrie.

Situat a una zona privilegiada en el districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona, el Club DIR Diagonal reuneix les condicions arquitectòniques ideals que l'integren en un entorn ajardinat i modernista digne d'encomi.

Dissenyat per l'equip intern del DIR, el Club compta amb una piscina on tots els elements metàl·lics són d'acer inoxidable, té un sostre abatible transparent que deixa passa la llum natural i que disposa d'un sistema automàtic d'obertura i tancament per mitjà de sensors de calor i humitat.

Les lluminàries utilitzades han estat el model PROA d'HM 150 i 250w de llum directa i directa i indirecta amb reflectors asimètrics. Per aconseguir una major consonància amb l'entorn natural que rodeja el club, les columnes que sostenen les lluminàries PROA tenen forma de palmera.

La lluminària PROA reuneix les característiques necessàries per poder integrar-se en ambients arquitectònics que requereixen una protecció IP-65 per zones humides: un acabat en gris metal·litzat clar, resistent a la corrosió i a les intempèries humides, una vàlvula de seguretat anticondensació i un prensacable per la connexió estanca.

Per una major protecció de la vida de la làmpada, entre la zona a on s'allotja l'equip elèctric i la zona on hi ha la làmpada, es disposa d'una obertura que permet el pas de l'aire i la conseqüent refrigeració del cos, reduint així els treballs de manteniment i allargant els intervals del canvi de les fonts de llum. Per a un millor enfoc del feix de llum, disposa d'una escala goniomètrica que permet inclinar la lluminària en diferents posicions des de 45º cap amunt fins a 45º cap avall.

Les línies elegants i peculiars amb la que ha sigut dissenyada per Mario Ruiz de Costa Designs, li permeten fàcilment integrar-se en un ambient modernista i mediterrani com el del DIR Diagonal. La lluminària PROA pot instal·lar-se com un aplic de paret o adossada a una columna o bàcul. Per a la zona de la piscina s'ha utilitzat la versió de llum directa asimètrica de 250w i per la zona de descans la versió de 150w asimètrica de llum directa i indirecta.

Amb l'eslògan: "LET'S DIR" el grup ha introduït un nou concepte en el món del fitness: "posa en forma la teva vida", proposant més enllà de l'exercici físic, altres solucions a l'estressant vida actual: una nutrició adequada i una millora de les relacions personals, transformant l'estrès i l'adrenalia en energies positives. Compten ja amb una dotzena de clubs a Barcelona.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi