Trace, la llum revela la forma | LAMP
Notícies

Trace, la llum revela la forma

28 Mar 2016 00:00:00

Buscant una forma d'il·luminar els espais sense mostrar la font lumínica, i prenent com a inspiració la petjada de llum que crea la Lluna durant un eclipsi solar, va sorgir l'inici d'una lluminària que mostra la seva forma quan s'il·lumina, creant una llum suau i difuminada que sembla sorgir de l'interior d'una línia. La llum que emet és neta i homogènia i inicia el seu recorregut en el mateix pla de la paret.

Durant el procés conceptual, vam voler donar-li el màxim protagonisme possible a la llum. Per aconseguir aquest objectiu l'única cosa que pren evidència formal, i es distingeix del pla és un cristall serigrafiat. Aquest cristall permet acabats en diferents colors, podent d'aquesta manera mimetitzar-se a l'espai segons exigències, i permetent també retolar-ho amb petits textos, números, símbols...

Quant a l'aplicació, la particularitat de Trace és la seva versatilitat de configuració gràcies a les seves dues grandàries i diversos frontals òptics, que permeten configurar en la paret una trama lumínica.

Design by artec3 Studio

+ info trace indoor
+ info trace outdoor

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi