T'animem a conèixer els ebooks de Scalae! | LAMP
Notícies

T'animem a conèixer els ebooks de Scalae!

11 Abr 2013 00:00:00

Scalae ha llançat una nova col·lecció d'ebooks d'arquitectura i arquitectes, que recorrerà a través de monogràfics, les trajectòries i experiències dels professionals més destacats del sector.

Amb Félix Arranz al capdavant d'un equip multidisciplinari de col·laboradors i redactors, els ebooks pretenen "documentar i fer difusió de l'arquitectura que apreciem." Per LAMP és un plaer col·laborar en un projecte tan professional i "amb ànima" com aquest.

El primer nombre, dedicat a Oriol Bohigas de MBM arquitectes com a figura central, recull les transcripcions resumides de les apreciacions d'est en sengles converses amb Félix Arranz i Jaume Prat. En el segon volum, Josep Camps i Olga Felip d'Arquitecturia són els protagonistes. A més aquest nombre compta amb un article que relata l'experiència de LAMP amb l'estudi d'Arquitecturia.

El tercer, publicat a finals de març, ret homenatge a Josep Ferrando. Li seguiran Anna i Eugeni Bach, RCR Arquitectes i Josep Lluis Mateo de MAP architects. Aquests últims s'enlairen cap a una senda internacional que comptarà amb Siza, Pallasmaa, Lacaton&Vassal i Sergison& Bats, entre d'altres.

Aquesta publicació electrònica està disponible en tres idiomes (català, castellà i anglès), i pot ser visitada en diferents dispositius, com iPhones, iPads, Adobe, Kindles, etc.

Us animem a subscriure-us gratuïtament en archbib.com, és molt senzill!

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi