S'obre la convocatòria als Premis Lamp Lighting Solutions 2015! | LAMP
Notícies

S'obre la convocatòria als Premis Lamp Lighting Solutions 2015!

24 Nov 2014

Sí, per fi obrim inscripcions! Des del passat 15 de setembre de 2014, pots inscriure't als Premis Lamp Lighting Solutions 2015.

Contents de la consolidació dels premis LAMP en el sector de la il·luminació a nivell internacional - la passada edició vam rebre 608 projectes de 52 països -, tornem a la càrrega amb una nova edició, amb moltes ganes de premiar la bona il·luminació i amb un jurat d'admirar.

Mark Major, Kai Piippo, Douglas Leonard, Anne Bureau, Emma Cogswell, Anupama Kundoo, Juan Carlos Sancho i Ignasi Bonjoch seran els encarregats de seleccionar:

  • PREMI IL·LUMINACIÓ EXTERIOR ARQUITECTÒNICA: projectes d'il·luminació per a obra exterior realitzada com: façanes, instal·lacions esportives, monuments, marquesines, etc. 8.000€
  • PREMI IL·LUMINACIÓ D'INTERIORS: projectes d'il·luminació per a espais interiors realitzats com: comerços, restaurants, museus, sales d'exposició, edificis singulars, oficines, etc. 8.000€
  • PREMI IL·LUMINACIÓ URBANA I PAISATGE: projectes d'il·luminació per a espais urbans realitzats com: places, rotondes, avingudes, carrers, parcs, ponts, etc. 8.000€
  • PREMI STUDENTS PROPOSALS: la temàtica d'aquesta edició és "Light and darkness"; projectes d'il·luminació, tant d'interior com d'exterior, en els quals no només la llum si no també l'ombra i la foscor juguin un paper clau en la forma i l'espai, revelant textures i superfícies, creant ambients i caràcter: zones urbanes, paisatges, catedrals, esglésies, aeroports, hotels, tendes, restaurants, etc. Només s'accepten projectes d'idees (no realitzats). 2.000€

Aquest concurs premia els projectes que han resolt de forma excel·lent la il·luminació arquitectònica d'un espai exterior o interior creant una sinergia positiva entre arquitectura, interiorisme, paisatgisme i il·luminació. Aquests premis valoren la creativitat, innovació i sostenibilitat dels projectes d'il·luminació sense importar el fabricant o la marca de les lluminàries emprades en el projecte.

Si ets lighting designer, arquitecte, urbanista, interiorista, enginyer, paisatgista o estudiant, t'animem a presentar el teu/s projectes!

A més, en aquesta 6ª edició hi ha una novetat. Amb motiu de l'Any Internacional de la Llum 2015 declarat per la UNESCO, el "Life of Light" premiarà amb un reconeixement a un professional del sector per una vida dedicada a la il·luminació. Perquè sabem que hi ha apassionats de la llum i que sense ells el sector no podria haver evolucionat a passos engegantits i volem donar-los les gràcies. Si ets una associació, fundació, entitat o mitjà del sector, t'animem a presentar al teu/els teus candidats a aquest reconeixement "Life of Light".

Molta sort i fins aviat!

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi