Renovem la nostra classificació Silver de EcoVadis | LAMP
Notícies

Renovem la nostra classificació Silver de EcoVadis

5 Feb 2024

Tres anys després d'obtenir per primera vegada la classificació, a Lamp hem estat reconeguts novament per EcoVadis, situant-nos entre el 25% de les empreses amb millor acompliment en sostenibilitat i Responsabilitat Social Corporativa (RSC). 

 

Reflectint el nostre compromís continu i sòlid amb la sostenibilitat i la responsabilitat social, a Lamp, renovem un any més la nostra classificació Silver. Aquest reconeixement, atorgat per tercer any consecutiu des de la primera concessió el 2021, s'acompanya d'una millora en l’Score Card de 4 punts respecte a l'avaluació de 2022, amb avanços notables en les pràctiques mediambientals i en drets humans.  

EcoVadis és considerada una de les classificacions de sostenibilitat empresarial més fiables i transversals del món, avaluant al voltant de 100.000 empreses en més de 160 països. 

Totes les accions i avanços, que realitzem en Lamp, en matèria de sostenibilitat, sota una mirada de triple impacte, són un reflex de la millora constant duta a terme en el marc de la nostra línia estratègica “Worktitude For Life”:  

“Que un organisme del prestigi i rigorositat d’EcoVadis ens torni a concedir la seva classificació Silver ens reforça i impulsa en la direcció en la qual fa anys que treballem. Sota el paraigua de la nostra línia estratègica #WorktitudeForLife, a Lamp busquem generar un impacte positiu en tot el nostre entorn, reduint la petjada ambiental en el disseny de les nostres lluminàries, generant sinergies responsables i ètiques en l’àmbit social i aportant solucions realistes i eficients d'il·luminació que millorin el benestar i el dia a dia de les persones.”, comenta David Testar, Director d'Operacions de Lamp i membre del comitè de sostenibilitat. 

La metodologia d'avaluació de EcoVadis, examina l'efectivitat amb la qual integrem els principis de sostenibilitat i de RSC, i es fonamenta en estàndards internacionals reconeguts, com la GRI (Global Reporting Initiative), el Pacte Mundial de Nacions Unides i la normativa ISO 26000. L'avaluació se centra en una vintena de criteris, agrupats en quatre categories clau: medi ambient, pràctiques laborals i drets humans, ètica i compres sostenibles.  

“A Lamp tenim un esperit de millora constant i amb perseverança, i el full de ruta que EcoVadis també recomana seguir, continuem treballant cada dia amb un clar objectiu: que l'activitat derivada de la gestió de la nostra empresa contribueixi a la societat i el medi ambient”, afegeix Ignasi Cusidó, CEO de Lamp. 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi