Renovem la nostra classificació Gold de EcoVadis | LAMP
Notícies

Renovem la nostra classificació Gold de EcoVadis

10 Abr 2024

Tres anys després d'obtenir per primera vegada la classificació, a Lamp hem estat reconeguts novament per EcoVadis, situant-nos entre el 3% de les empreses amb millor acompliment en sostenibilitat i Responsabilitat Social Corporativa (RSC). 

 

Reflectint el nostre compromís continu i sòlid amb la sostenibilitat i la responsabilitat social, a Lamp, renovem un any més la nostra classificació Gold. Aquest reconeixement, atorgat per tercer any consecutiu des de la primera concessió el 2021, s'acompanya d'una millora en l’Score Card de 16 punts respecte a l'avaluació de 2022, amb avanços notables en les pràctiques mediambientals i en drets humans.  

EcoVadis és considerada una de les classificacions de sostenibilitat empresarial més fiables i transversals del món, avaluant al voltant de 100.000 empreses en més de 160 països. 

Totes les accions i avanços, que realitzem en Lamp, en matèria de sostenibilitat, sota una mirada de triple impacte, són un reflex de la millora constant duta a terme en el marc de la nostra línia estratègica “Worktitude For Life”:  

“Que un organisme del prestigi i rigorositat d’EcoVadis ens torni a concedir la seva classificació Gold ens reforça i impulsa en la direcció en la qual fa anys que treballem. Sota el paraigua de la nostra línia estratègica #WorktitudeForLife, a Lamp busquem generar un impacte positiu en tot el nostre entorn, reduint la petjada ambiental en el disseny de les nostres lluminàries, generant sinergies responsables i ètiques en l’àmbit social i aportant solucions realistes i eficients d'il·luminació que millorin el benestar i el dia a dia de les persones.”, comenta David Testar, Director d'Operacions de Lamp i membre del comitè de sostenibilitat. 

La metodologia d'avaluació de EcoVadis, examina l'efectivitat amb la qual integrem els principis de sostenibilitat i de RSC, i es fonamenta en estàndards internacionals reconeguts, com la GRI (Global Reporting Initiative), el Pacte Mundial de Nacions Unides i la normativa ISO 26000. L'avaluació se centra en una vintena de criteris, agrupats en quatre categories clau: medi ambient, pràctiques laborals i drets humans, ètica i compres sostenibles.  

“A Lamp tenim un esperit de millora constant i amb perseverança, i el full de ruta que EcoVadis també recomana seguir, continuem treballant cada dia amb un clar objectiu: que l'activitat derivada de la gestió de la nostra empresa contribueixi a la societat i el medi ambient”, afegeix Ignasi Cusidó, CEO de Lamp. 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi