Lup
Notícies

Lup, il·luminació pensada per a donar rellevància a l'entorn

17 Jun 2019

Lup és una nova família de producte de Lamp, dissenyada per Diba Studio, que es compon de downlights i aplics d'exterior que permet solucionar tant els requisits més funcionals del projecte d'il·luminació com realçar l'arquitectura.

Més enllà de la il·luminació ambiental, Lup Aplic està concebut per a maximitzar la distribució lumínica i la funcionalitat d'aquesta lluminària, combinant-ho amb un cuidat disseny formal. Un estudi de les necessitats dels projectes ens ha portat a desenvolupar un concepte lumínic que s'adequa a la necessitat d'aportar una bona il·luminació de pas des d'una posició perimetral gràcies a la seva versió de distribució directa amb òptica asimètrica.

Sota un mateix llenguatge formal, Lup Downlight resol tant il·luminació d'accent com general en els espais exteriors, gràcies a la versatilitat lumínica que aporten les diferents òptiques disponibles, mantenint sempre la mimetització amb l'entorn.

Tant Lup Aplic com Lup Downlight estan disponibles en dues versions segons la seva grandària i aplicació.

El primer compta amb dues solucions lumíniques, una d'emissió directa i indirecta per a generar efectes a la paret amb òptiques 10º, 38º i 60º en el model més petit i 16º, 32º i 53º en el model més gran, i una altra d'emissió directa amb òptica asimètrica per a il·luminar el pla horitzontal de forma homogènia.

D'altra banda, Lup Downlight està disponible en òptiques 34º i 54º en el model petit i en 30º i 71º en el model gran.

En tots dos casos les versions de menors dimensions i flux lumínic es troben disponibles en 3000 K i 4000 K, i les versions de major flux i dimensions en 4000 K. L'aplic petit té un flux lumínic màxim de 1.093 lm output, l'aplic gran de 2.930 lm output, el downlight petit de 1.120 lm output i el downlight gran de 3.321 lm output.

La família Lup està dissenyada tenint en compte els detalls i la integració amb la paret i amb el sostre. Tots dos models estan fabricats en acabat negre texturitzat i grau de protecció IP 65.

A més d'aquestes opcions estàndard, a Lamp desenvolupem múltiples adaptacions dels nostres productes, ja siguin formals, lumíniques o tecnològiques per a complir amb els requisits de cada projecte gràcies al nostre servei de co-creació.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi