Lamptub 60 ja és "Selecció Delta" 2020 | LAMP
Notícies

Lamptub 60 ja és "Selecció Delta" 2020

9 Jul 2020

Lamptub 60, una de les nostres últimes novetats de producte que va sorgir com a expressió renovada d'un clàssic, ha estat seleccionada als Premis Delta 2020. Ja són 11 els productes de Lamp que han estat premiats amb aquest reconeixement.

Els Premis Delta de ADI-FAD, Associació de Disseny Industrial del Foment de les Arts i el Disseny, s'atorguen des de 1961 en reconeixement al treball dels dissenyadors i de les empreses nacionals i internacionals per a celebrar l'excel·lència en el disseny industrial. Des dels seus inicis, aquests premis s'han guiat per l'objectiu de reconèixer i promoure productes amb caràcter innovador, vigència formal, funcional i estètica, adequació mediambiental, impacte social, qualitat en els processos de fabricació, ús apropiat de tecnologies i materials.

És per això que a Lamp estem molt orgullosos de comunicar que la nostra nova estructura, la més adaptable als espais en constant evolució, se suma a aquest llistat de productes que prèviament també van rebre aquest mateix reconeixement:

2018 Stormbell i Seti
2014 Flut i Trace
2013 Maui, Train i Look
2012 Niu LED
2011 Shot LED
2009 B-side LED

Lamptub 60 és una lluminària que, tant en la seva versió individual com en la seva versió en sistema, s'adapta perfectament a espais que fomentin la col·laboració i la creativitat, permetent personalitzar les opcions ambientals segons la preferència de l'usuari i les necessitats de la tasca a exercir, on la il·luminació és un element tan dinàmic com les necessitats dels usuaris.

La seva versatilitat lumínica (opcions estàndard 2700K / 3000K / 4000K / TW amb òptiques Opal, Opal Confort, Opal directa-indirecta, Opal Confort directa-indirecta, i altres opcions personalitzables) i les seves múltiples opcions d'instal·lació (no sols suspesa o adossada, sinó també a carril i a carril suspès o adossat), fan de Lamptub 60 un producte únic.

La cerimònia de lliurament dels Premis Delta 2020 serà el 24 de novembre, una nit en la qual es descobriran els guanyadors i ens reunirem per a celebrar-ho amb tot el sector del disseny industrial. Desitgeu-nos sort! ;)

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi