Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Notícies

LAMP patrocina la participació de Catalunya i Balears a la Biennal d'Arquitectura 2012 de Venècia

LAMP patrocina la participació de Catalunya i Balears a la Biennal d'Arquitectura 2012 de Venècia

La 13ª edició de la International Architecture Exhibition, titulada Common Ground, dirigida per David Chipperfield i organitzada per La Biennale di Venezia , que presideix Paolo Baratta, obrirà les  portes al públic del 29 d’Agost al 25 de Novembre de 2012. L’exposició tindrà lloc als Giardini della Biennale i a l’Arsenale de la ciutat de Venècia, Itàlia.

L’exposició Common Ground consistirà en una única exhibició de 58 projectes realitzats per arquitectes, fotògrafs, artistes, crítics i estudiants de 55 països diferents, entre els quals hi haurà 5 nacions que hi participen per primera vegada: Angola, La República de Kosovo, Kuwait, Perú i Turquia. David Chipperfiel defineix l’exposició com "The emphasis of the 2012 Biennale is on what we have in common. Above all, the ambition of Common Ground is to reassert the existence of an architectural culture, made up not just of singular talents but a rich continuity of diverse ideas united in a common history, common ambitions, common predicaments and ideals."

A més a més, LAMP ha col·laborat tant amb el projecte lumínic del pavelló com amb la sessió de les lluminàries que il·luminaran l’espai que albergarà l’exposició.

Esperem que disfruteu de l’exposició!

Més info

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi