Lamp Lighting per primera vegada al darc room de Londres | LAMP
Notícies

Lamp Lighting per primera vegada al darc room de Londres

19 Set 2017 00:00:00

La setmana del 21 al 23 de setembre es va celebrar a Londres el darc room, una cita que s'ha convertit en imprescindible dins del món de la il·luminació, i com no podia ser d'una altra manera, a Lamp Lighting no ens ho podíem perdre! A més, aquest any no només vam assistir a la mostra, sinó que per primera vegada vam estar allà com a expositors :)

Vam estar en un stand juntament amb WILA, una altra marca dins del Grup Nordeon en el qual ens vam incorporar a finals de l'any passat. Allà vam estar sumant sinèrgies i exhibint alguna de les nostres novetats.

I és que al darc room els professionals de la il·luminació i el disseny van poder conèixer les últimes tendències en productes d'il·luminació. Aquesta mostra, organitzada per les revistes Mondo*arc, darc i els lighting designers Light Collective, es troba dins del London Design Festival. I a més de l'exhibició, el centre de Londres va ser el marc ideal per a la realització d'instal·lacions lumíniques, així com la mostra d'exemples d'art lumínic i conferències que van inspirar a la comunitat del disseny.

La cita va ser a Victoria House, Bloomsbury Square Holborn, al centre de Londres.

+ info

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi