Inaugurem el nostre LightLAB! | LAMP
Notícies

Inaugurem el nostre LightLAB!

11 Nov 2015 00:00:00

Estem molt contents de comunicar-vos que ja tenim nou showroom!

Aquesta sala polivalent, una "caixa fosca" de 150 m2, serà un espai obert i interactiu on a partir d'ara hi passaran moltes coses. I és que en ella s'hi realitzaran proves de llum, es podran veure, tocar i encendre els productes, es podrà veure aquestes lluminàries aplicades a l'espai, es podrà comprovar el CRI i el feix de llum, es rebran a tots els clients, universitats i escoles que vinguin a visitar-nos, es formarà a professionals de la il·luminació, es gravaran tot tipus d'entrevistes, s'innovarà amb workshops creatius relacionats amb la llum, es faran les reunions més importants de l'empresa, s'experimentarà amb la llum en tots els sentits, i serà, sens dubte, un meeting point on la llum serà la protagonista 100%.

I tot això serà possible, en part, gràcies als nostres amics de lagranja design, que han dissenyat un espai realment especial! En una estructura neutra, dos paravents ondulats formats per tubs de diferents colors i textures tenen tot el protagonisme. Mentre els colors i textures són protagonistes d'un d'ells, l'altre està fet fustes tenyides de diversos tons. Tots dos funcionen com a separadors de tres ambients, un per a il·luminació retail, un altre per a il·luminació hospitality, i un tercer per a il·luminació general. El sostre modular de roure compleix una funció pràctica en el muntatge de les lluminàries i al seu torn, dignifica el disseny de metall d'aquestes en contrast amb la fusta. Bona feina nois!

El nou nom amb el qual s'ha batejat aquest espai, LightLAB, és la proposta guanyadora del concurs #NewShowroomLampLighting que es va dur a terme a través de la nostra pàgina de facebook i el nostre compte de instagram @lamp_solutions. Gràcies a tots els que vau participar i felicitacions a la guanyadora, @franicg, que va guanyar la invitació VIP per als Premis Lamp Lighting Solutions 2015 que hi havia en joc! Ens ho vam passar genial amb ella a Barcelona ;) I no només amb ella; tots els convidats als Premis Lamp Lighting Solutions 2015 van tenir la sort de ser els primers en veure el nostre LightLAB i van al·lucinar!

Esperem que el nostre LightLAB us agradi tant com ens agrada a nosaltres! I si encara no ho coneixeu, esperem que vingueu de visita aviat ;)


Fotografies: lagranja design

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi