#RedLightParty
Notícies

Gràcies per venir a la nostra #RedLightParty!

19 Nov 2018

Volem donar-vos les gràcies per venir a la nostra #RedLightParty, que va tenir lloc durant la IALD Enlighten Europe 2018 a Barcelona.

Estem molt contents d'haver comptat amb la presència de prop de 450 assistents que van venir a l'Ocaña –vestits amb alguna peça vermella– per fer networking, passar-ho bé i brindar per la llibertat. Res hagués estat el mateix sense tu… I ho saps!

Pels més interessats en la història del lloc, el cafè restaurant Ocaña deu el seu nom a José Pérez Ocaña (1947-1983), que va aconseguir que en els anys 70 Les Rambles i la Plaça Reial de Barcelona fossin un oasi de llibertat. Pintor, actor, amant de la nit, artista i activista gai -motiu pel qual va ser empresonat-, amant de les festes populars, transgressor i travesti, Ocaña encara perdura en la memòria de la capital catalana. Una ciutat que encara enyora aquella època en la qual, després d'anys de tradició, puritanisme i rectitud, s'obrien nombrosos camins de canvi, democràcia i llibertat. La identitat de la Barcelona actual, una ciutat viva, oberta i cosmopolita que reflexiona, lluita i s'atreveix a fer coses, no existiria sense el moviment liderat per Ocaña en els anys 70.

Com bé sabeu, Lamp sempre ha estat i seguirà recolzant la figura del Dissenyador d'Il·luminació, apostant per la cultura de la llum. Per això, en aquesta ocasió, vam comptar amb la col·laboració de Gisela i María Àsia, de The Light Squad Studio per dur a terme el disseny d'il·luminació de l'esdeveniment. Esperem que us agradés tant com a nosaltres!

Finalment, i no per això menys important, volem agrair a IALD per donar a Lamp i a Carla Kissler Events l'oportunitat d'organitzar i patrocinar una festa inoblidable.

Ens veiem aviat? Qui sap ;)

La convocatòria als Premis Lamp ja està oberta, així que no deixeu passar l'oportunitat de presentar els vostres projectes d'il·luminació abans del 31 de gener aquí: www.lamp.es/ca/participa

I, qui sap, tal vegada tornem a veure'ns a Barcelona el proper mes de juny… Creuem els dits!

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi