Informes de Sostenibilitat 2022 | LAMP

Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Informes de Sostenibilitat 2022

Memoria de Sostenibilitat 2022

El document recull l'ecosistema de sostenibilitat de Lamp sota una mirada de triple impacte (Persones, Planeta i Prosperitat). Conté l'anàlisi del context actual, els compromisos corporatius i el detall de les accions implementades durant el 2022 per assolir tant objectius de descarbonització com objectius per assolir un impacte positiu en la societat i promoure la generació d'espais saludables, sostenibles i inclusius.

Informe Petjada de Carboni 2022

Informe detallat sobre el càlcul de les emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEH) de Lamp, incloses les seves emissions directes (Àmbit 1) i indirectes (Àmbit 2 i 3) basat en la metodologia UNE-ISO 14069 i ISO 14064-1. Conté detalls d'accions de millora, mesures addicionals per reduir les emissions i contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi