Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Premis Lamp 2011

Premis Lamp 2011 - Premiats

Iluminació Exterior Arquitectònica

Gran Casino Costa Brava

Lloret de Mar, Espanya
1r premi

Valoració del jurat: La utilització de la llum com a eina projectual, un element més de l'arquitectura tant en el seu vessant natural com artificial, que s'integra de forma efectiva en la pròpia estructura i genera tridimensionalitat i dinamisme.

Il·luminació d'Interiors

ThyssenKrupp Quarter

Essen, Alemanya
1r premi

Valoració del jurat: Magistral tractament de la llum artificial a cadascun dels espais interiors, emfatitzant la transparència de l'edifici. Destaca l'ús intel·ligent de la llum en els plans verticals així com l'acurat disseny de lluminàries a mida.

Hope Tree

Tokyo, Japó
Accèssit

Valoració del jurat: La càrrega poètica de la instal·lació evoca el medi natural en un espai expositiu, i la manera innovadora en la que s'utilitza el paper d'aquarel·la atorgant-li una nova funció.

Il·luminació Urbana i Paisatge

Broken Light

Rotterdam, Holanda
1r premi

Valoració del jurat: Novetat, innovació, fusiona en un únic concepte llum i ombra, i transforma i millora l'espai urbà mitjançant la llum artificial. Es millora la percepció de l'espai a l'il·luminar plans verticals i horitzontals de forma equilibrada.

Students Proposals

Buoyant Light

Canadà
1r premi

Valoració del jurat: El caràcter emotiu obtingut per a un objecte d'enorme utilitat funcional en el seu medi i el gran interès de la proposta. Destaca especialment la creativitat del plantejament, la sensibilitat amb la que respon al paisatge i l'ús de les energies renovables.

La delgada línea roja

Espanya
Accèssit

Valoració del jurat: La simplicitat formal de la seva aplicació en el paisatge i pel valor emotiu que aporta. Destaca la seva capacitat de generar emocions en l'usuari i adaptar-se a entorns urbans molt diversos.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi