Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

Participa en el concurs #NewShowroomLampLighting!

Ajuda'ns a trobar el millor nom per al nostre nou showroom!

Ja estem a la recta final de les obres del nostre nou showroom a Lamp Headquarters i... estem buscant el millor nom. Ens vols ajudar?

T'animem a participar en el concurs!

Aquesta sala polivalent, una "caixa fosca" de 150 m2, serà un espai obert i interactiu on succeiran tantes coses, que no tenim clar quin nom hauria de tenir. I és que "showroom" es queda bastant curt. LightLAB potser sigui una opció, però volem trobar la millor opció. La que millor englobi tot el que passarà allí dins.

I és que en ella es duran a terme proves de llum, es podran veure, tocar i encendre els productes, es podrà veure aquestes lluminàries aplicades a l'espai, es podrà comprovar el CRI i el feix de llum, es rebran a tots els clients que vinguin a visitar-nos des de qualsevol racó del món, i no només clients, si no també universitats i escoles, es formarà a professionals de la il·luminació tant interns com a externs, es gravaran tot tipus d'entrevistes per als mitjans i la TV, s'innovarà amb workshops creatius relacionats amb la llum, es faran les reunions més importants de l'empresa, s'experimentarà amb la llum en tots els sentits, i serà, sens dubte, un meeting point on la llum serà la protagonista 100%.

Com podeu participar?

1. Heu de seguir l'Instagram de Lamp Lighting aquí @lamp_solutions
2. Heu de donar m'agrada al Facebook de Lamp Lighting aquí.
3. Podeu escriure la vostra proposta de nom, seguida del hashtag #NewShowroomLampLighting, ja sigui tant a Instragam com a Facebook, on preferiu.

El guanyador del concurs obtindrà una invitació VIP per als Premis Lamp Lighting Solutions 2015!

El concurs està obert a qualsevol professional del sector a nivell internacional, ja sigui lighting designer, arquitecte, interiorista, enginyer, paisatgista, urbanista, distribuïdor, instal·lador, constructor, etc., i es pot participar tantes vegades com es vulgui.

Així que ja sabeu, animar-vos a concursar! Us recordem que teniu temps per participar fins al dilluns 20 d'abril (inclòs). S'anunciarà el guanyador el divendres 24 d'abril.

Molta sort a tots!