Participa en el concurs #NewShowroomLampLighting! | LAMP
Notícies

Participa en el concurs #NewShowroomLampLighting!

20 Mar 2015 00:00:00

Ajuda'ns a trobar el millor nom per al nostre nou showroom!

Ja estem a la recta final de les obres del nostre nou showroom a Lamp Headquarters i... estem buscant el millor nom. Ens vols ajudar?

T'animem a participar en el concurs!

Aquesta sala polivalent, una "caixa fosca" de 150 m2, serà un espai obert i interactiu on succeiran tantes coses, que no tenim clar quin nom hauria de tenir. I és que "showroom" es queda bastant curt. LightLAB potser sigui una opció, però volem trobar la millor opció. La que millor englobi tot el que passarà allí dins.

I és que en ella es duran a terme proves de llum, es podran veure, tocar i encendre els productes, es podrà veure aquestes lluminàries aplicades a l'espai, es podrà comprovar el CRI i el feix de llum, es rebran a tots els clients que vinguin a visitar-nos des de qualsevol racó del món, i no només clients, si no també universitats i escoles, es formarà a professionals de la il·luminació tant interns com a externs, es gravaran tot tipus d'entrevistes per als mitjans i la TV, s'innovarà amb workshops creatius relacionats amb la llum, es faran les reunions més importants de l'empresa, s'experimentarà amb la llum en tots els sentits, i serà, sens dubte, un meeting point on la llum serà la protagonista 100%.

El guanyador del concurs obtindrà una invitació VIP per als Premis Lamp Lighting Solutions 2015!

El concurs està obert a qualsevol professional del sector a nivell internacional, ja sigui lighting designer, arquitecte, interiorista, enginyer, paisatgista, urbanista, distribuïdor, instal·lador, constructor, etc., i es pot participar tantes vegades com es vulgui.

Així que ja sabeu, animar-vos a concursar! Us recordem que teniu temps per participar fins al dilluns 20 d'abril (inclòs). S'anunciarà el guanyador el divendres 24 d'abril.

Molta sort a tots!

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi