Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

IEDLuce 2016, no ens ho perdem!

Una vegada més, Lamp Lighting col·laborarà i assistirà al IEDLuce, cita anual organitzada pel IED a Madrid, juntament amb l'APDI i l'AAI. Allà ens trobarem amb altres professionals del sector per descobrir noves maneres d'expressió a través de la llum.

Aquest any l'esdeveniment tindrà lloc el dia 4 de febrer, coincidint exactament amb el tancament oficial de l'Any Internacional de la Llum que se celebrarà a Yucatán (Mèxic). La llum com potenciador dels espais i els seus continguts serà l'eix central d'aquesta edició del IEDLuce, especialment en espais de consum on la llum és el factor clau que decideix per nosaltres a través dels nostres sentits: què volem adquirir, menjar, tocar o tenir.

Com cada any, també hi haurà un cicle de conferències on poder descobrir les últimes novetats d'empreses i organitzacions capdavanteres de la il·luminació i disseny. En aquesta edició, una de les estrelles destacades serà el dissenyador Rogier van der Heide, i destaca també la presència del Retail Design Institute.

De la mateixa manera que l'any passat, podreu seguir l'esdeveniment a través del hashtag: #IEDLuce. Ens veiem allà! ;)