IEDLuce 2016, no ens ho perdem! | LAMP
Notícies

IEDLuce 2016, no ens ho perdem!

25 Gen 2016 00:00:00

Una vegada més, Lamp Lighting col·laborarà i assistirà al IEDLuce, cita anual organitzada pel IED a Madrid, juntament amb l'APDI i l'AAI. Allà ens trobarem amb altres professionals del sector per descobrir noves maneres d'expressió a través de la llum.

Aquest any l'esdeveniment tindrà lloc el dia 4 de febrer, coincidint exactament amb el tancament oficial de l'Any Internacional de la Llum que se celebrarà a Yucatán (Mèxic). La llum com potenciador dels espais i els seus continguts serà l'eix central d'aquesta edició del IEDLuce, especialment en espais de consum on la llum és el factor clau que decideix per nosaltres a través dels nostres sentits: què volem adquirir, menjar, tocar o tenir.

Com cada any, també hi haurà un cicle de conferències on poder descobrir les últimes novetats d'empreses i organitzacions capdavanteres de la il·luminació i disseny. En aquesta edició, una de les estrelles destacades serà el dissenyador Rogier van der Heide, i destaca també la presència del Retail Design Institute.

De la mateixa manera que l'any passat, podreu seguir l'esdeveniment a través del hashtag: #IEDLuce. Ens veiem allà! ;)

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi