Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Centre Esportiu Turó de la Peira

Lamp-turo de la peira-mini flut-4
Lamp-turo de la peira-iron-1

Arquitecte: Anna Noguera y Javier Fernández

Promotor: Institut Barcelona Esports (IBE), Ajuntament de Barcelona

Enginyeria: CABA enginyeria

Lamp Solutions: Iron

Co-creation: Flut, Mini Flut, Mini Puzzle

Any: 2016-2018

Fotografia: Enric Duch

Centre Esportiu Turó de la Peira

Barcelona,Espanya
Co-creació

El repte principal en aquest projecte va ser proporcionar una il·luminació general de tot l'espai central d'aquestes instal·lacions esportives des d'uns punts d'instal·lació molt específics. Les lluminàries havien d'instal·lar-se en els pilars indicats i alhora complir amb tots els requisits normatius referits tant a uniformitat com als nivells lumínics necessaris. Per a aconseguir-ho, el departament de projectes de Lamp va realitzar nombrosos estudis lumínics per a aconseguir trobar la solució òptima que complís amb tots els requisits formals i normatius.

Les adaptacions del producte en aquest cas van ser formals, lumíniques i tecnològiques. D'una banda es va personalitzar el color de la lluminària a un no estàndard, d'altra banda es va personalitzar també l'índex de reproducció cromàtica a CRI 80, i finalment es van implementar sistemes de regulació 1-10V.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi