Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Premis Lamp 2008

Logo LAMP Awards

Pasarela peatonal sobre el Guadaira Jesús Villalta

Students Proposals
Finalista
Alcalá de Guadaíra, Espanya

Alcalá de Guadaíra és un municipi pròxim a Sevilla situat a la vora del Riu Guadaira, afluent del Guadalquivir. Al llarg d'aquest es situaven diversos molins destinats a la mòlta de farina, activitat molt vinculada a la localitat i per la qual se li arriba a conèixer com Alcalá dels Forners.

En l'actualitat se segueixen conservant algunes de les traces d'aquests molins, com és el Molí d'Algarrobo amb origen en els segles XIVXV, i que es troba proper a la intervenció.

Fins ara, el pas sobre la llera es realitza pel mateix dic construït per conduir les aigües a través del mecanisme del molí, el que fa que en determinades èpoques les crescudes impossibiliten creuar la riera en aquest punt.

Amb aquesta finalitat, es proposa una passarel·la de vianants que continua de manera pausada el recorregut que s'inicia en la sendera d'arribada, un sender amb una suau pendent, entre ombres, estret ...

AUTOR DEL PROJECTE D'IL·LUMINACIÓ: Jesús Villalta