Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Notícies

Tornem amb TNT a ser detectius de la llum a Mèxic

Els Lighting Detectives, liderats pel lighting designer Kaoru Mende, han tornat a l'acció i, de nou, després d'haver participat a Bangkok i a Madrid, nosaltres també ens hem apuntat!

On? Aquesta vegada l'esdeveniment de TNT ha tingut lloc del 18 al 22 de novembre a Mèxic, amb un dels detectius d'honor com és el dissenyador d'il·luminació mexicà Gustavo Avilés, juntament amb Reiko Kaneko, Charles Stone, Jan Ejhed, Paulina Villalobos i molts altres detectius de la llum, que durant uns dies s'han dedicat a perseguir "vilans" i a trobar "herois". La seva missió: identificar dins de la ciutat quins sistemes d'il·luminació són millorables i quins d'ells estan ben executats.

Però a part d'aquesta persecució també hi ha hagut temps per a la reflexió. En el tancament de l'esdeveniment, Kaoru Mende va assenyalar que "hauríem d'anomenar-nos més aviat dissenyadors d'ombres, no dissenyadors d'il·luminació", Reiko Kaneko va matisar que "la bellesa de la ciutat no és solament deguda a la seva il·luminació", i Jan Ejhed va recordar que "la idea és que la il·luminació atregui a la gent, no que l'allunyi". Finalment, un Gustavo Avilés orgullós va concloure dient que "estem creant una llavor molt fèrtil de joves, no només d'edat sinó joves en la seva mirada, que segurament donaran un patrimoni cultural en les decisions tant de la Ciutat de Mèxic com de tot el país".

Una vegada més, una gran experiència. ¡Ens veiem a la propera!

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi