Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Notícies

OWL, el nou punt de llum LED de LAMP per a il·luminació vial i urbana

LAMP presenta OWL, el nou punt de llum LED per a il·luminació vial i urbana que consta d'un disseny orgànic, òptica vial i un elevat rendiment lumen/W.

OWL està específicament dissenyat para LED, i està fabricat en injecció d'alumini lacat en gris texturitzat i cristall temperat serigrafiat. OWL disposa de dissipador passiu que garanteix una òptima gestió tèrmica, i la seva òptica vial que garanteix la distribució de la il·luminació. Gràcies a la seva ròtula la lluminària permet una rotació entre 10º i -10º.

Existeixen models en Classe I i Classe II, per a fluxos lluminosos de 8.000, 12.000 i 16.000 lm en LED blanc neutre, amb IP66 tant en el cos com en l'òptica. A més es pot adaptar a tot tipus de columnes i suports.

OWL és una família pensada per il·luminar vies principals a les ciutats, vies secundàries, carreteres i vies de prioritat invertida.

Amb LAMP, l'alta tecnologia i qualitat LED (5 anys de garantia) estan al servei dels professionals més exigents.

Design by LAMP

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi