NIU LEDS de LAMP, seleccionada als PREMIS DELTA 2012 | LAMP
Notícies

NIU LEDS de LAMP, seleccionada als PREMIS DELTA 2012

22 Mai 2012 00:00:00

LAMP llança la família de punts de llum NIU i NIU LEDS, lluminàries d'exterior que s'han dissenyat específicament per donar resposta a totes les necessitats de l’enllumenat viari ambiental.

La lluminària NIU està dissenyada per a làmpades d'halogenurs metàl· lics i sodi d’alta pressió i el seu llindar de potències va de 35W a 150W.

Pel què fa a la lluminària NIU LEDS, aquesta utilitza LEDs d’alt rendiment color blanc neutre (4650K) i té models que ofereixen un flux lluminós de 5.000 i 10.000 lumens.

Els accessoris d’ambdues famílies poden ser instal·lats tant en columnes com en bàculs , en braços paret o en abraçadores per a columnes. Tant la família NIU com la NIU LEDS tenen models amb òptica rotosimètrica i models amb òptica viària. Totes elles són IP66, IK10, i estan disponibles en Classe I i Classe II.

Pel seu cuidat disseny i proporcions estilitzades s’integra perfectament en qualsevol ambient exterior modern, clàssic o rústic, i és molt adequat per la il·luminació de places, parcs, jardins, centres històrics, carrers per als vianants, vies comercials, vies de velocitat limitada, voreres, etc.

A més a més, NIU LEDS ha estat seleccionada com a finalista als Premis Delta 2012.

Amb LAMP, l’alta tecnologia i qualitat LED (5 anys de garantia) estan al servei dels professionals més exigents.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi