Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Notícies

LAMP llança la Tarifa 2014 amb 60 famílies de producte LED

LAMP llança una nova tarifa amb totes les seves novetats pel 2014, que entrarà en vigor a partir del proper 1 de Febrer.

La nova tarifa recull 2.316 referències agrupades en més de 138 famílies de productes, entre les quals 60 disposen de tecnologia LED. Els pvp en línies generals s'han mantingut, i la majoria de producte LED ha patit baixades significatives de preu.

Entre les novetats d'il·luminació interior, destaca l'ampliació de gama de la família LOOK amb el nou projector semiencastat, l'aplic TRACE amb el que es pot crear una infinitat de configuracions, la família de downlights KOMBIC amb els seus models MINI i SQUARE, i l'ampliació de gama de FIL + amb el FIL + LED TECH que permet un UGR<19 amb font de llum LED i rendiments>70%.

En quant a les novetats d'exterior, destaca el nou floodlight FLUT amb òptica simètrica, asimètrica i vial, amb LED blanc càlid o neutre, així com una versió RGB. I pel que respecta a il·luminació vial i urbana, el nou punt de llum AERO, disponible en Classe I i Classe II, amb òptica vial i un elevat rendiment lumen/W.
La Tarifa 2014 es compon de 2 documents diferents:

  • El Catàleg de Treball que compren tota la gamma de lluminàries, tant d'interior com d'exterior, acompanyada de les dades tècniques, pictogrames i fotografies de les seves aplicacions. Està disponible a la secció publicacions de la nostre web.
  • La Tarifa de Preus que recull la llista de preus de cada una de les 2.316 referències del Catàleg de Treball.

LAMP ofereix la possibilitat de sol·licitar la tarifa de preus 2014 física a través de la secció de sol·licituds de la web o enviant una petició a marketing@lamp.es.

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi