FLUT i TRACE, finalistes dels Premis Delta... Creuem els dits! | LAMP
Notícies

FLUT i TRACE, finalistes dels Premis Delta... Creuem els dits!

12 Jun 2014 00:00:00

Estem molt contents de veure que el treball dur obté el seu recompensa.

Els nostres productes FLUT i TRACE, aquest últim disseny de Maurici Ginés d'artec3, han quedat finalistes dels Premis Delta 2014. Enhorabona equip d'I+D+i!

FLUT, la nova família de floodlights d'exterior, ha estat dissenyada específicament per il·luminar façanes i sostres amb voltes i la seva principal característica és la seva dimensió plana. Els models estan disponibles amb òptica simètrica, asimètrica i vial, amb fluxos lluminosos de 5.000, 8.000 i 12.000 lm, en LED blanc neutre o càlid. Existeix un model RGBW disponible amb fluxos lluminosos de 4.800. A més, aquesta família disposa d'un exclusiu Sistema Vial.

TRACE, la nova gamma de lluminàries d'interior per encastar, està completament integrada, cedint el protagonisme a l'espai que ha de ser il·luminat. El disseny dels seus 4 models permet la possibilitat de crear infinitat de configuracions en la paret. TRACE està fabricat en xapa de ferro galvanitzada, amb òptica asimètrica en blanc mat i vidre serigrafiat; i disposa de 6 LEDs i un model de 12 LEDs color blanc càlid. La lluminària pot ser instal·lada en parets amb grossor de 3 a 25mm o en parets de formigó.

Tots dos estaran exposats al DHUB a partir del 25 de juny en l'exposició del FADexpo "El millor disseny de l'any".

I ara només toca esperar al 10 de juliol i creuar els dits... Ens desitgeu sort?

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi