Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Notícies

Descobreix les noves fitxes Tècniques de Producte

LAMP posa a disposició dels seus clients una nova eina de gran utilitat per a la preescripció: les fitxes tècniques de producte on-line.

D'aquesta forma s'agilitza el procés de cerca d'informació amb un sol click:

• Accessibilitat directa per a tots els usuaris
• Gran rapidesa de descàrrega
• Informació actualitzada

Existeixen 2.332 fitxes de producte disponibles en 3 idiomes (castellà, anglès i francès), on es detalla tota la informació tècnica de cada producte. Aquestes també indiquen quins accessoris són compatibles amb el producte i mostren fotografies d'aplicacions reals. A més a més, en aquelles fitxes corresponents a productes amb tecnologia LED, es detallen dades de gran importància com la Tj, la marca del LED, les hores de vida, el flux de sortida, etc.

Es poden accedir a les fitxes tècniques de producte tant des del Catàleg de la web de LAMP com també des de la secció de Descàrregues de la mateixa web amb un sol click.

Per a més informació: veure vídeo explicatiu

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi