Celebra a París el 40è aniversari de LAMP | LAMP
Notícies

Celebra a París el 40è aniversari de LAMP

14 Set 2012 00:00:00

Al 2012 es compleix el 40è aniversari de LAMP i per celebrar-ho amb tots els seus amics i col·laboradors, LAMP regala un viatge a París, la ciutat de la llum.

Per participar, és tant senzill com entrar al web de LAMP i contestar a la pregunta "Si poguéssis definir a LAMP en una frase, quina seria?".

LAMP, fabricant d'il·luminació tècnica i arquitectònica, neix a Terrassa al 1972 de la mà d'Ignasi Cusidó Simon. Amb esforç i ganes per guanyar-se un espai al sector de la il·luminació, LAMP parteix de l'especialització en lluminàries fluorescents i comença amb la fabricació d'estructures. Poc a poc comença a diversificar la seva cartera de productes, tant indoor com outdoor, donant solucions als següents sectors: oficines, retail, industrial, horeca, sanitari, educació, vial, etc.


En els últims anys LAMP ha fet una clara aposta per la tecnologia LED, i a dia d'avui ja disposa del 30% de productes amb tecnologia LED.

LAMP té una gran cobertura internacional gràcies a les seves 5 filials a França, Xile, Mèxic, Xina, Colòmbia i a les seves 5 delegacions comercials repartides a Londres, Vilnius, Dubai, Bangkok, i Beijing. A més a més, des de principis de 2012 l'empresa catalana comença a obrir-se camí en el mercat nord-americà, i inaugura un nou showroom a Londres, UK.

Aprofitant aquest important i feliç esdeveniment, LAMP vol agrair el recolzament dels clients que han confiat en LAMP any rere any; i també vol donar les gràcies a tot l'equip professional de l'empresa, que han estat dia a dia donant el millor de si mateixos.

iDesde LAMP desitgem que tinguis molta sort i esperem seguir col·laborant durant molts anys més!

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi