Arquitectes i fabricants units en una jornada pel Retail | LAMP
Notícies

Arquitectes i fabricants units en una jornada pel Retail

11 Jul 2014 00:00:00

Ets arquitecte i vols formar-te pel Retail? Llavors la jornada monogràfica "Retail: innovació en el punt de venda" que es realitzarà el proper 16 de juliol de 10 a 14h a la sala d'actes del COAC (Col·legi d'Arquitectes de Catalunya) t'interessa.

Una trobada entre professionals i empreses, que s'estructurarà en conferències tècniques de 45 minuts on els tècnics de cada empresa explicaran els criteris d'ús de cada producte per aconseguir les màximes prestacions i la més alta qualitat en el resultat. Així, es parlarà de layout i mobiliari, il·luminació en retail, i eficiència i sostenibilitat.

Marta Culubret, responsable de projectes de LAMP, donarà la xerrada sobre com elaborar un projecte d'il·luminació per retail, tenint en compte la normativa tècnica i els requisits segons el tipus d'il·luminació que requereix l'espai i les tipologies de producte que podem utilitzar; remarcant les característiques tècniques com la temperatura de color i la reproducció cromàtica, tan importants per als projectes de retail.

La jornada finalitzarà amb la intervenció de Maria Callís, especialista en creació de Conceptes de Retail i professora de Retail Management en Escodi, que ens parlarà sobre les tendències en retail. I a més podràs conèixer de primera mà els productes dissenyats especialment per aconseguir les millors prestacions en aquest tipus de projectes. Què, t'animes?

Si ets col·legiat del COAC la matriculació és oberta, si no pots inscriure't aquí per 42€, tingues en compte que hi ha aforament limitat de 200 places, si t'interessa dóna't pressa i no et quedis sense la teva. Ens veiem aviat!

+ info aquí

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi