Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Premis Lamp 2017

Premis Lamp 2017 - Premiats

Il·luminació Exterior Arquitectònica

The Australian War Memorial

Canberra, Australia
1r premi

Valoració del jurat: Un esquema elegant i equilibrat on cada detall s'accentua adequadament. Integrant la llum al llarg del monument, aquesta consistència s'expressa també de la mateixa manera en els elements de foscor.

"Light Frieze" Kunstmuseum Basel

Basel, Suïssa
Menció especial

Valoració del jurat: Un enfoc veritablement innovador de la il·luminació multimèdia i l'arquitectura. La integració perfecta de la tecnologia al teixit de la façana permet que l'efecte il·luminat realment transformi com es veu el teixit i la forma de l'edifici.

Il·luminació d'Interiors

First Sunset in the Pacific

Madrid, Espanya
1r premi

Valoració del jurat: Una forma totalment única de tractar l'experiència d'aparcar i elevar-la a la sensació d'arribada. Prendre una experiència totalment immersiva en un espai mundà és valent i veritablement original.

Il·luminació Urbana i Paisatge

Valoració del jurat: La implementació d'una estratègia d'il·luminació enmig d'una crisi econòmica no només és valenta sinó que veritablement reconeix la capacitat de la llum de proporcionar un focus central a una comunitat i augmentar el compromís social, estimular l'economia nocturna i millorar la identitat de tota la ciutat.

Raval KM0

Barcelona, Espanya
Menció especial

Valoració del jurat: Prendre el desig d'una comunitat per expressar respecte i alegria entre si i transformar el que d'una altra manera seria un treball corporatiu estàndard de símbols buits, és un enfocament increïblement sensible a com la llum pot comprometre's amb una comunitat en tants nivells subtilment diferents.

Students Proposals

In Praise of Shadows

Espanya
1r premi

Valoració del jurat: Capturar l'ombra d'un mateix, una proposta sensible exquisidament il·lustrativa i increïblement executada. Cada element de la producció era simplement bell.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi