Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Premis Lamp 2015

Premis Lamp 2015 - Premiats

Il·luminació Exterior Arquitectònica

LCB - Le Chai Ballande

Ludon-Medoc, França
1r premi

Valoració del jurat: En aquest projecte es descriu com la il·luminació té el poder de transformar un ambient, donant a un edifici industrial veritable bellesa a través del color i el control.

Full Moon

Olot, Espanya
Menció especial

Valoració del jurat: Transmetre un canvi en l'ambient i l'espai a través d'una idea simple expressada amb amor i humor.

Il·luminació d'Interiors

Valoració del jurat: Un projecte que crea una experiència per al visitant a través de la llum, la textura i el color millorant la visió arquitectònica.

Momias

Granada, Espanya
Menció especial

Valoració del jurat: Un ús delicat i efímer de la llum per il·luminar un tema sensible en un espai de dimensions complexes.

Il·luminació Urbana i Paisatge

Dolmen Light, Hondsrug Tunnel

Emmen, Holanda
1r premi

Valoració del jurat: Mostrar un notable equilibri entre l'excel·lència artística i tècnica, amb la llum funcional a la carretera i la il·luminació dinàmica a les parets, creant un enfocament únic i refrescant a la il·luminació del túnel.

The Undulating Bridge Hoofddorp

Hoofddorp, Holanda
Menció especial

Valoració del jurat: Proporcionar una resposta imaginativa a un pont funcional per als vianants i, en particular, per la integració d'un element decoratiu il·luminat a la balustrada.

Students Proposals

Body Fabric Light

Canadà
1r premi

Valoració del jurat: Per l'ús dels materials de construcció i la seva capacitat d'adaptació.

Light of Ancestral Seas

Suïssa
Menció especial

Valoració del jurat: Concepte excepcional i ús de la tecnologia, produint una resposta ambiental sensible.

Life of Light

Aquest 2015, Any Internacional de la Llum declarat per la UNESCO, s'ha volgut premiar amb un reconeixement a un professional del sector per una vida dedicada a la il·luminació. Proposat per Master DIA, el jurat ha decidit que aquest reconeixement tan especial, el "LIFE OF LIGHT", havia de ser per a la Sra. i el Sr. AGNETA I JAN EJHED, dues persones que han donat tota la seva vida professional a la promoció de l'educació de la il·luminació i de la professió del lighting designer. Així el jurat els reconeixia: "No només han ensenyat a moltes generacions d'estudiants les habilitats que necessiten en un moment vital per al desenvolupament del disseny de la il·luminació, sinó que també han actuat com una inspiració per a molts companys dissenyadors d'il·luminació. Ells han estat ambaixadors de la llum, dedicant contínuament i generosament les seves vides a la millora del disseny d'il·luminació. També són la perfecta expressió d'una veritable aliança de treball!".

Menció especial

Between Silence and Light

Barcelona, Espanya
Menció especial IYL2015

Valoració del jurat: Aquest projecte efímer ha estat reconegut amb la menció especial INTERNATIONAL YEAR OF LIGHT per "la manera senzilla i poètica en què s'utilitza la llum i la foscor per unir a la gent per commemorar un esdeveniment tràgic".

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi