Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Premis Lamp 2013

Premis Lamp 2013 - Premiats

Iluminació Exterior Arquitectònica

The Rookery

Chicago, Estats Units d'Amèrica
1r premi

Valoració del jurat: Un tractament comprensiu i innovador del disseny d'il·luminació en aquesta façana històrica. Totes les lluminàries estan ocultes, utilitzant un sistema de muntatge amb un braç intel·ligent, per protegir la integritat de l'edifici que té una maçoneria complexa. Hagués estat fàcil simplement projectar en aquest bell edifici. El jurat va considerar que en aportar aquest extra, aquest dissenyador d'il·luminació ha revelat The Rookery en la nova llum.

Il·luminació d'Interiors

Cineteca Matadero Madrid

Madrid, Espanya
1r premi

Valoració del jurat: Aquest impressionant sistema, que utilitza una estructura de cistella teixida encesa per aixecar un espai poc agradable (era un escorxador) en un centre d'art contemporani, és poc menys que miraculós. Les tires de LED de les cistelles i l'espai que ocupen per crear un efecte màgic milloren en gran mesura l'experiència dels visitants.

Il·luminació Urbana i Paisatge

Gardens by The Bay, Marina South

Singapur, Singapur
1r premi ex aequo

Valoració del jurat: La genialitat d'aquest sistema és la seva escala i la capacitat d'integrar el disseny en totes les àrees d'una forma tangible i acurada amb el medi ambient. El jurat va considerar que el pla involucra als visitants amb elements de llum interactius i, al mateix temps, crea centres dramàtics usant capes d'ombra i llum, i no només espais il·luminats. 

Collective Light for Rural Africa

Cinzana, Mali
1r premi ex aequo

Valoració del jurat: En l'altre extrem de l'escala al jurat li va encantar aquesta innovadora idea per generar llum local en les comunitats locals. La "eina" utilitza un mòdul LED amb parts de bicicletes, canonades d'aigua i un cable de telèfon per crear una il·luminació sense necessitat d'electricitat. El sistema ha aconseguit que s'ajuntin les comunitats a la nit, a part de durant el dia. Enginyós.

Students Proposals

The Hope

Espanya
1r premi

Valoració del jurat: La professionalitat de tots els projectes dels estudiants va impressionar al jurat, però aquesta proposta en particular tenia una inspiració i un propòsit pràctic. Molt ben presentat amb un vídeo peculiar, The Hope és una solució d'evacuació a les zones afectades de desastres i la seva gent. Un raig de llum en temps de turbulències. 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi