Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

SETI, Red Dot Award 2018

A Lamp estem molt contents d'anunciar que ens han guardonat amb un Red Dot Award, un dels guardons de disseny més importants del món. El producte que ens ha permès ser reconeguts amb aquest premi és SETI, dissenyat per Antoni Arola.

L'objectiu dels premis Red Dot és reconèixer la qualitat i innovació de dissenyadors i fabricants en el disseny i desenvolupament de nous productes. I per a nosaltres ha estat un orgull que se'ns hagi reconegut l'esforç i la implicació en aquest projecte. En definitiva, la feina ben feta.

SETI és un sistema d'il·luminació que es desenvolupa verticalment i que està conceptualitzat amb l'objectiu de cobrir infinitat de possibilitats constructives i formats d'il·luminació en espais residencials d'exterior.

SETI està disponible en 3 altures i 2 aplicacions d'il·luminació, SOFT o SPOT, amb una temperatura de color càlida de 3000K. El model SOFT està dissenyat amb reixeta per realitzar senyalització, i el model SPOT està dissenyat per dirigir el flux lumínic cap al terra amb un feix de llum marcat. Depenent de la necessitat de l'aplicació, es pot escollir llum cap a un costat o cap als dos.

Tota la família té un grau de protecció IP65 i està fabricada amb perfil d'extrusió d'alumini amb dos acabats externs, negre texturitzat i gris antracita, i un acabat intern blanc o negre texturitzat.

Estàs interessat en saber-ne més?

Pots consultar totes les dades tècniques aquí