Participa | LAMP

Premis Lamp

Premis Lamp - Participa

Comunicat: Es posposen els Premis Lamp

Degut a l’actual situació d'incertesa causada per la pandèmia del COVID a nivell internacional, hem pres la decisió d'ajornar la 9a edició dels Premis Lamp, que havia de celebrar-se el proper juny de 2021 a la ciutat de Barcelona.

Podríem haver optat per transformar-lo en un esdeveniment virtual? Sí, però llavors no serien els Premis Lamp tal com els coneixem, i hem preferit mantenir la seva essència.

Uns premis que no només fomenten rigorosament la cultura de la llum dins del sector de la il·luminació, l'arquitectura i l'interiorisme a nivell professional; sinó que són una trobada que des de 2008 fomenta les relacions personals entre aquestes comunitats de professionals. I que, després d'aquestes 8 edicions, ja ens hem convertit en una gran família.

Perquè ara més que mai, es posa en valor la importància de les petites coses: un somriure, una encaixada de mans, una abraçada sentida, i sent conscients que el risc zero en un esdeveniment de les nostres característiques no existeix, preferim esperar a poder reunir-nos com la gran família internacional que som.

Perquè això també passarà. I tornarem a organitzar els següents Premis Lamp amb la mateixa essència i el mateix entusiasme de sempre. Ens veiem aviat!

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi