@lamp_worktitude ja és a Instagram! | LAMP
Notícies

@lamp_worktitude ja és a Instagram!

6 Abr 2015

Estem súper contents d'anunciar-vos que LAMP estrena compte d'Instagram aquest març!

Complint amb els valors que ens caracteritzen, volem apropar-nos encara més al nostre client i a tots aquests #lightinglovers que, com nosaltres, estan implicats amb la llum. Mostrarem la nostra faceta més humana i creativa, i descobrireu un equip jove i innovador que no us deixarà de sorprendre.

A la primera foto us presentem alguns d'ells! En aquesta ocasió cadascun representa un departament diferent de #lamplighting: -d'esquerra a dreta a dalt- Raquel (comercial nacional), Quico (compres), Juan Ramón (projectes), Carme (comercial export), Ignasi (CEO), Esmeralda (producció), Raquel (administració), Marta (RH), Eduard (taller); -d'esquerra a dreta a baix- Celia (execució especials), Jordi (R+D+I), Carla (Màrqueting), Serigne (magatzem).

El nostre nou compte d'Instagram @lamp_worktitude se suma així a la nostra pàgina de Facebook corporativa que compta amb més de 2.000 seguidors, al nostre compte de Twitter amb gairebé 2.000 seguidors i a la nostra pàgina de LinkedIn amb gairebé 4.000 seguidors.

No us perdeu una sola publicació! #lamprocks ;)

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi