Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Notícies

Ja pots inscriure't als Premis Lamp Lighting Solutions '17!

Sí, per fi obrim inscripcions! Des del passat 1 d'octubre de 2016, pots inscriure't als Premis Lamp Lighting Solutions 2017 aquí.

Molt orgullosos de la consolidació dels premis en el sector de la il·luminació a nivell internacional - la passada edició vam rebre 598 projectes de 54 països, aconseguint així el rècord d'internacionalització del 70% des que es va instaurar el concurs el 2008 -, ara tornem a la càrrega amb una nova edició, amb moltes ganes de seguir apostant per la cultura de la llum i amb un jurat d'admirar.

Kaoru Mende (Dissenyador d'il·luminació i President del Jurat, Japó), Gustavo Avilés (Dissenyador d'il·luminació, Mèxic), Colin Ball (Dissenyador d'il·luminació, Regne Unit), Anna Sbokou (Dissenyadora d'il·luminació, Grècia), Rafael Gallego (Dissenyador d'il·luminació i President d'APDI, Espanya), Odile Decq (Arquitecta, França), Joan Roig (Arquitecte, Espanya) i Stefano Colli (Interiorista, Italia) seran els encarregats de seleccionar:

PREMI IL·LUMINACIÓ EXTERIOR ARQUITECTÒNICA: projectes d'il·luminació per a obres exteriors realitzades com: façanes, instal·lacions esportives, monuments, marquesines, etc. 5.000€

PREMI IL·LUMINACIÓ D'INTERIORS: projectes d'il·luminació per a espais interiors realitzats com: comerços, restaurants, museus, sales d'exposició, oficines, etc. 5.000€

PREMI IL·LUMINACIÓ URBANA I PAISATGE: projectes d'il·luminació per a espais urbans realitzats com: places, rotondes, avingudes, carrers, parcs, ponts, etc. 5.000€

PREMI STUDENTS PROPOSALS: la temàtica d'aquesta edició, proposada pel president del jurat Kaoru Mende, és "Light with transition"; projectes d'il·luminació, tant d'interior com d'exterior, en els que la llum visualitzi el temps. L'emoció sempre sorgeix de la transició de la llum. En altres paraules, el disseny d'il·luminació existeix per a crear un moment confortable. Només s'accepten projectes d'idees/conceptes (és a dir, projectes no realitzats). 1.000€

Aquest concurs premia els projectes que han resolt de forma excel·lent la il·luminació arquitectònica d'un espai exterior o interior creant una sinergia positiva entre arquitectura, interiorisme, urbanisme, paisatgisme i il·luminació. Aquests premis valoren la creativitat, innovació i sostenibilitat dels projectes d'il·luminació sense importar el fabricant o la marca de les lluminàries emprades en el projecte.

Si ets lighting designer, arquitecte, urbanista, interiorista, enginyer, paisatgista o estudiant, t'animem a presentar el teu/s projectes!

Recorda: Inscripció i lliurament de projectes del 1 d'octubre de 2016 al 31 de gener de 2017 aquí (pots descarregar les bases del concurs aquí).

Si tens algun dubte pots consultar les FAQ a la nostra web, preguntar-nos en el nostre Facebook - Premis Lamp Lighting Solutions, escriure'ns a premios@lamp.es o trucar-nos al +34 93 736 68 39 :)

Que tinguis molta sort i fins aviat!

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi