Hance
Notícies

Hance, el nostre compromís amb el futur

14 Nov 2018

Amb un disseny basat en la integració dins dels espais retail i hospitality, neix una nova família d'il·luminació d'accent que es caracteritza per la seva amplitud de gamma i aplicació.

Hance és una família de projecció d'accentuació concebuda en diverses grandàries i potències (500 a 4000Lm), que abasta una àmplia gamma d'angles d'obertura per aconseguir l'efecte lumínic que cada espai requereix.

La família està composta per projectors i downlights. Tots els models de tipologia projector ofereixen tres alternatives d'instal·lació: a carril, superfície o semi encastat; i els models de tipologia downlight poden ser integrats o semi encastats per aconseguir un efecte lumínic asimètric o de wallwasher respectivament.

Tota la família Hance està fabricada en un únic cos cilíndric d'injecció d'alumini que, en el cas del projector (Classe I i amb alternatives DALI) alberga la font de llum LED i l'equip, quedant totalment integrats en el cos. El rang de temperatures de color disponibles de manera estàndard, són 2700K, 3000K i 4000K, amb diversos angles d'obertura (superspot, spot, medium flood i flood). Per a aplicacions especials també es contempla la possibilitat d'integrar LEDs específics per destacar determinades qualitats de l'espai.

Les geometries pures permeten la integració de Hance en qualsevol entorn amb l'objectiu de minimitzar l'impacte visual del producte a l'espai. S'han dissenyat tots els detalls, amb especial atenció a la ròtula, considerant les diferents posicions d'instal·lació (0‐90º) i integrant els cables dins de la mateixa.

El cos principal de les lluminàries Hance està disponible en dos tipus d'acabats (negre i blanc texturitzat), mentre que la part de l’anella frontal compta amb una gran varietat d'acabats: metal·litzat coure, metal·litzat plata, negre i blanc texturitzat. A més de comptar amb una àmplia gamma d'accessoris lumínics per poder modelar la llum, tals com a lents el·líptiques, reixeta panal anti enlluernant, talladors i protectors.

Si bé tots els models poden integrar-se en espais de retail i hospitality, Hance spotlightHance downlight estan concebuts per a una aplicació en espais retail mentre que Hance 48V és la solució perfecta per il·luminar espais hospitality.

Hance és, en definitiva, una clara aposta tecnològica cap a un horitzó infinit de possibilitats.

A més d'aquestes opcions estàndard, a Lamp desenvolupem múltiples adaptacions dels nostres productes, ja siguin formals, lumíniques o tecnològiques per a complir amb els requisits de cada projecte gràcies al nostre servei de co-creació.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi